Документи для працевлаштування ВПО медичних працівників

🏥Порядок працевлаштування в іншому закладі охорони здоров’я для внутрішньо переміщених медичних працівників такий же самий, як і в разі звичайного працевлаштування.
🩺📋Медичний працівник подає стандартний пакет документів, зокрема:
🔹️паспорт або ID-картка — документ, що засвідчує особу;
🔹️ідентифікаційний номер;
🔹️документ, що підтверджує освіту та професійну кваліфікацію (диплом, сертифікат лікаря-спеціаліста, посвідчення про кваліфікаційну категорію);
🔹️документ, що підтверджує професійний стаж (трудова книжка);
🔹️заява з проханням про прийняття на роботу.
☝️Якщо під час війни особа загубила документи або не має можливості їх забрати чи отримати, то відповідно до ст. 14-1 ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»:
📲безконтактний електронний носій (ID-картка) та паспорт громадянина України для виїзду за кордон, сформовані у сервісі «Дія», мають таку ж юридичну силу, що й звичайні, паперові оригінали❗️
🗣Тому у разі втрати паспорта варто використовувати мобільний застосунок «Дія».
📃✔️Подати документи на оформлення ID-картки та закордонного паспорта, а також відновити втрачені документи можна у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП).
☝️Слід зазначити, що наразі жодних ускладнень з кадровим забезпеченням у сфері охорони здоров’я немає.
🇺🇦Міністерство охорони здоров’я України врегулювало питання забезпечення робочими місцями медпрацівників, які через війну втратили можливість працювати за основним місцем роботи й наразі працюють у медзакладах інших регіонів України.

🔎Джерело : https://moz.gov.ua/

📝Записатись на консультацію до лікаря можна онлайн:
https://cpmsd3.info/
за допомогою додатку «MedCard24» 🩺,
а також за телефонами колл-центру ☎️ :
📞 (067)888-25-38
📞 (050)888-25-38
📞 (063)888-25-38

0
Авторизація
*
*
Генерація паролю