“Доступні ліки” в умовах воєнного стану

Пацієнтам із хронічними захворюваннями важливо не припиняти приймати ліки, які призначив медик. Це допоможе контролювати стан здоров’я і не допускати погіршення. Для цих пацієнтів продовжує працювати програма “Доступні ліки”. В умовах воєнного стану пацієнти можуть отримувати “Доступні ліки” як за електронним, так і за паперовим рецептом. Отримати рецепт у паперовому вигляді можна у будь-якого лікаря, який надає первинну медичну допомогу, незалежно від того, чи у пацієнта підписана декларація з цим лікарем.
Завдяки цьому навіть під час перебоїв з електроенергією чи інтернетом лікар зможе виписати рецепт, а аптека – його погасити. Національна служба здоров’я відшкодовує аптекам вартість ліків як за електронним, так і за паперовим рецептом.Також нагадуємо, що лікар, з яким у пацієнта підписана декларація, може виписати рецепт по телефону. Номер рецепту та код-підтвердження надійде пацієнту на телефон.
Якщо вас цікавить дане питання, записатись на консультацію до лікаря можна онлайн – через сайт закладу: https://cpmsd3.info/
За допомогою додатку «MedCard24»,
а також за телефонами колл-центру : (067)888-25-38; (050)888-25-38; (063)888-25-38
0
Авторизація
*
*
Генерація паролю