У КРЕМЕНЧУЦІ МОЖНА ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ ЛІКАРЯ

Полтавщина – передовий регіон у медичній галузі України. Саме тут Міністерство охорони здоров’я України та НСЗУ Національна служба здоров’я України відпрацьовували нові механізми фінансування медичних закладів. Крім того, в рамках реформи первинної ланки медицини 2 роки тому, Полтавщина стала однією з 5 пілотних областей, де Міністерство Розвитку Громад та Територій України організувало тестування телемедицини у сільських амбулаторіях за 4 нозологіями:

🔹 серцево-судинні захворювання,

🔹 цукровий діабет,

🔹 бронхіальна астма,

🔹 дерматологічні захворювання.

Телемедичні консультації в області зарекомендували себе як реальний дієвий інструмент підвищення якості медичного обслуговування, що наближає допомогу до пацієнтів. Впровадження таких можливостей особливо важливо в період карантину та обмеженого пересування громадян під час пандемії #COVID19.

🩺 Так, один з найбільших центрів первинної медико-санітарної допомоги Кременчука — Центр ПМСД №3 Кнмп Цпмсд 3 М. Кременчука приєднався до платформи Telemed24 UA. До складу закладу входить 9 амбулаторій, в яких працює понад 60 лікарів первинної ланки!

📌 «Пацієнти схвально сприймають можливість отримати медичну допомогу в онлайн режимі, адже це дає можливість не йти до лікаря на особистий прийом без гострої потреби, а також виключає можливість зараження інфекційними хворобами та COVID-19» — зазначила Чорнявська Марія Андріївна (https://cpmsd3.info/doctors/chorniavska-mariia/), директор КНМП «ЦПМСД№3» м.Кременчук.

Впровадили платформу для проведення та реєстрації результатів дистанційних консультацій близько місяця тому, лікарі кажуть – систему опанували швидко, буквально за кілька днів і вже проводять перші онлайн-прийоми пацієнтів! Фахівці закладу зазначають, що функціонал #Telemed24 суттєво спрощує роботу лікаря — його абсолютно достатньо для повноцінного спілкування з пацієнтом.

📌 «Онлайн-консультації — це якісна альтернатива візиту, бо можна побачити стан пацієнта, температуру на термометрі яку він виміряв під час спілкування оn line, слизову оболонку глотки, почути кашель, надати рекомендації по лікуванню. Безпечна альтернатива візиту – відсутня можливість зараження», — зазначає Кірчик Ольга Віталіївна (https://cpmsd3.info/doctors/kirchyk-olha/), педіатр АЗПСМ №1 «Центру ПМСД №3» м.Кременчук.

❗️ВАЖЛИВО❗️️ Telemed24— єдина в Україні платформа для онлайн-консультування задекларованих пацієнтів, яка передає дані до Електронної системи охорони здоров’я України (#eHealth). Саме тому вирішення питання сплати послуги не турбує ані лікаря, ані пацієнта — гроші за онлайн-консультацію в будь-якому разі надійдуть у медичний заклад на основі щомісячного звіту до НСЗУ.

0
Авторизація
*
*
Генерація паролю