Як отримати 1000 гривень від держави за програмою «є Підтримка» у «Дії»?

Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Уряд прийняв ухвалу про програму «є Підтримка». Всі вакциновані українці, що пройшли повний курс щеплень від Covid-19, будь-якою із доступних вакцин, матимуть змогу безкоштовно відвідати кінотеатр, придбати квиток на концерт або витратити кошти на подорож в межах країни. Дана виплата має бути використана лише для оплати послуг громадських закладів, подорожей та закладів розважального напряму (спортзали, концерт-холи, театри, тощо). Також важливо знати, що термін використання коштів всього 4 місяці. Якщо громадяни не скористаються даними послугами у визначений термін, кошти повернуться державі. Тож у ще не вакцинованих громадян ще є час пройти курс вакцинації та приєднатись до програми.Як можна буде отримати виплату?

✔Пройдіть повний курс вакцинації та отримайте сертифікат.

✔Завантажте мобільний додаток «Дія» та авторизуйтесь.

✔Переконайтеся, що у вас є «зелений» Covid-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікату отриманого на порталі «Дія», або паперового від сімейного лікаря буде не достатньо для отримання виплат. Треба авторизуватись у додатку «Дія» за допомогою ID-карти або звичайного паспорту. Також можна пройти авторизацію за допомогою карткового рахунку, якщо ви маєте активну власну банківську карту.

✔Оформіть спеціальну картку «є Підтримка» в одному з банків-партнерів. Після старту програми 19 грудня, перелік банків-партнерів буде розширюватись щодня. Оформлення картки безкоштовно як онлайн, так і офлайн – у відділенні банку. Використовувати вже наявний рахунок у будь якому банку, на жаль, неможливо. Тому, для того щоб створити новий рахунок , для виплати коштів за програмою, зверніться до банку.

✔Зайдіть до розділу «Послуги» та виберіть «Підтримка». Дотримуйтесь вказівок – і це все.

Пілот проєкту «є Підтримка» стартував з 13 грудня. На першому етапі послуга виплат буде доступна лише у додатку «Дія» з 19 грудня.

Нагадуємо адреси та контакти центрів вакцинації у нашому місті:

✔ бульвар Пушкіна, 2в Графік роботи: з 09-00 до 18-00 Тел .: (063) 33-79-150

✔проспект Лесі Українки, 80 Графік роботи: з 09-00 до 18-00 Тел. : (063) 33-79-121; (067) 50-78-526

✔ вул. Халаменюка, 7 (приміщення гіпермаркету «Амстор») Графік роботи: з 10-00 до 16-00 (Щодня)

0
Авторизація
*
*
Генерація паролю